[quote="tieneke"]
Had ook wel eens lamsribben waar tussen de ribben vlees aanzat maar toch zo kaal als de neten waren.
Volgens mij zei Remke dat ze de volgende keer extra spiervlees vooraf geeft,dan zijn ze volgens mij toch behoorlijk aan de kale kant
Misschien effe een fotootje?
[/quote]
Dit is toch geen heisa Remke!? Kom op, niet te gevoelig
!
Deze ribben zijn, ook zonder de flappen vlees, absoluut niet kaal en al helemaal niet kaal als de neten. Ik weet wel wat jij bedoeld hoor, met kale lamsribben, maar deze zijn echt niet kaal. Ik haal ze er zelf ook, dus ik weet hoe ze eruit zien. Net als Angelique haal ik de flappen vlees er zelfs af en geef ik deze in spiervleesmaaltijden. Er blijft dan nog genoeg over om een 'goedbevleesde rib' te mogen heten. Ik denk dat dat misschien het verschil is tussen lam en geit? Enniewees, ik vind dat het vlees er aan hoort te zitten en ik zou dat zeker (als ik Remke was) volgende keer vragen. Hoewel ik eigenlijk vind dat je het niet zou moeten vragen, maar da's mijn mening. En als Remke ze te kaal vindt om zo te geven, dan is een portie vlees of pens erbij natuurlijk altijd een super idee. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik nooit vleesbotten van grotere dieren geef zonder er extra spiervlees of pens of ander orgaanvlees bij te doen.....