Pagina 1 van 1

Runderstrot botten?? of niet???

Geplaatst: za 28 okt 2006, 11:59
door Dimple
Ik kan bij onze slager onbeperkt runderstrot :D krijgen. Dit meng ik dan met runderhart in brokken en tot heel grof gemalen schapenborstlappen en een groentemix erover met een beetje knoflook erdoor. Jammie ;) ........ maar nu vraag ik mij af is runderstrot nu te kwalificeren als "botten" vanwege het hoge gehalte aan kraakbeen of moet je dit anders zien in de samenstelling van het menu??

Ik weet het niet, wie wel??????

Re: Runderstrot botten?? of niet???

Geplaatst: za 28 okt 2006, 12:37
door Jean
Volgens mij valt runderstrot onder spiervlees (zie bibliotheek).

Re: Runderstrot botten?? of niet???

Geplaatst: za 28 okt 2006, 13:50
door Dimple
Jean schreef: Volgens mij valt runderstrot onder spiervlees (zie bibliotheek).
Mmmmm, ik heb gezocht in alle topic's maar kan er niets over vinden

Re: Runderstrot botten?? of niet???

Geplaatst: za 28 okt 2006, 14:30
door Nitus
Het ligt een beetje aan de hoeveelheid vlees die er nog aan zit of je het onder vleesbot of spiervlees moet rekenen. Je bedoelt wel echt de strot hè? Niet de luchtpijp.

En als je runderstrot bij zoeken intikt krijg je een heleboel hits hoor ;).

Re: Runderstrot botten?? of niet???

Geplaatst: za 28 okt 2006, 14:32
door Dimple
Nitus schreef: Het ligt een beetje aan de hoeveelheid vlees die er nog aan zit of je het onder vleesbot of spiervlees moet rekenen. Je bedoelt wel echt de strot hè? Niet de luchtpijp.

En als je runderstrot bij zoeken intikt krijg je een heleboel hits hoor ;).

Bedankt voor de tip, ben weer een heel stuk verder