hoi ,
nou ja ,
we schijnen nogal achteraf te zitten , en zijn 2 dagen op de hondenshow , en eerlijk gezegd , denk ik niet dat de hotel eigenaar blij is met rauw vlees/botten op de kamer.
Moderator: Lizzy
zoem zoem schreef: hoi ,In de badkamer dan, is zo weer schoongespoelt met de douchekop
nou ja ,
we schijnen nogal achteraf te zitten , en zijn 2 dagen op de hondenshow , en eerlijk gezegd , denk ik niet dat de hotel eigenaar blij is met rauw vlees/botten op de kamer.
zoem zoem schreef: hoi ,Gewoon een dweiltje meenemen en de badkamervloer dweilen.
nou ja ,
we schijnen nogal achteraf te zitten , en zijn 2 dagen op de hondenshow , en eerlijk gezegd , denk ik niet dat de hotel eigenaar blij is met rauw vlees/botten op de kamer.
AstridStraver schreef: Hoe lang je de gedroogde hapjes kunt bewaren, hangt af van hoe lang je het droogt.Wat voor "repen" maak je dan?
Ik droog het liever niet helemaal gortdroog en dan is het beperkter houdbaar.
Ik droog een hele serie en vries het dan in porties in en zorg ervoor dat ik zo'n portie dan binnen een week opmaak. Ik droog vooral lever en pens.
Ik kies ervoor om te drogen omdat het fijne beloningssnoepjes zijn, gezonder dan de snoepjes die ze in de winkel krijgenl ik voer dus geen gedroogd vlees.
Wel maak ik ook 'gedroogde repen' om als snack te geven.
Fruit heb ik nog nooit gedroogd.
Malamoods schreef: Wat voor "repen" maak je dan?Meestal repen lamsvlees of lever.
Edwin en Brenda schreef: Misschien kunnen mensen hun 'droog' recepten eens gevenGoed plan! Spuien maar!
AstridStraver schreef: Meestal repen lamsvlees of lever.Goed idee! 8)
Ongeveer 10-15 cm lang en 2-4 cm breed en dan behoorlijk dun natuurlijk, zo dun als ik het in die maten kan snijden met de hand.
Vroeger gaf ik Borke van die 'beggin strips' van Purina en daar was (is) hij helemaal gek op.
Maar... MIJN gedroogde repen vindt hij veel lekkerder 8)
Malamoods schreef: Astrid, wat is er de reden van dat jij het niet helemaal gort droog droogt?Ik stel de vraag gewoon nog een keer...
Rachel.
Malamoods schreef: Astrid, wat is er de reden van dat jij het niet helemaal gort droog droogt?Ten eerste is het sneller klaar en ten tweede en meest belangrijke: Borke gaat er van uit zijn dak.