Na lang nadenken heb ik een vrieskist gekocht.
(ik heb al een kleine ladenvriezer).
In de ladenvriezer liggen nog rollen carnibest(als de hondjes uit logeren gaan).
Een la met orgaanvlees in zakjes. (hart/nier/lever)
Een la met groentenmix.
Een la met kippennekken.
In de vrieskist staat op de bodem 2 klapkratten. 1x voor de geitenribben 1x voor de lamsribben.
Hierbovenop staat een krat voor het herten en struivogelvlees.
Daarnaast heb ik kleinere mandjes voor vis, pens.
In de hangmanden bovenin ligt de kip- en eendenkarbonades en kipvleugels.
In aparte zakken zit paard/rund/lam.
Alles voor 3 honden afgemeten en v.v. etiket met onderwerp/gewicht/datum.
Maar die plastic zakken ga ik vervangen voor die bigshoppers.
Het handige van een vrieskist is dat je gewoon even vreemde vormen of veel vlees erin kan stouwen tot je tijd hebt om het in porties te verdelen.
Alleen moet ik nog een schema maken hoeveel porties ik van elk heb zodat ik weet wanneer ik wat bij moethalen.
Bij mij moet het georganiseerd, daar krijg ik een blij gevoel van
Karin