Pagina 1 van 1

Vraagje over spiervlees

Geplaatst: do 29 jan 2004, 17:31
door Rineke
Wat wordt er nou precies verstaan onder spiervlees ?

Re:Vraagje over spiervlees

Geplaatst: do 29 jan 2004, 17:57
door sharpie
Rood vlees, geen orgaanvlees.
Bijv. bieflappen, riblappen, biefstuk, sucadelappen etc.
Ook het vlees wat bijv. aan een kalfsrib etc. zit, roodvlees aan botten dus ook.

Re:Vraagje over spiervlees

Geplaatst: do 29 jan 2004, 19:32
door Lizzy
Alle vlees wat geen orgaanvlees is is spiervlees. Dus ook kipfilet. Kalkoenfilet is spiervlees. Gehakt en biefstuk is spiervlees.

Re: Vraagje over spiervlees

Geplaatst: wo 10 jan 2007, 17:28
door karin G
ik vond deze vbij het zoeken en ik dacht raar er staan geen antwoorden bij, tot ik schreef dat ik er ook niet uitkwam, na het plaatsen zag ik de antwoorden