Hoihoi, daar isze weer met maffe vragen (kan me voorstellen dat dat voor jullie zo overkomt tenminste...)
Ik ben nog steeds ijverig aan het lezen en aan het nadenken en ben op die manier dus flink mijn huiswerk aan het doen.
Goed, kwam vandaag op de markt.. verkopen ze daar toch kippennekken???!!!!! Meteen een zakje gekocht.. ik denk ongeveer 250 gram per zakje (3 zakjes voor 2 euro) en ze verkochten er ook kippenmaagjes en kippenhartjes.
Mooi!
Ik dus een zakje kipppennekken gekocht en een 'schaaltje' (ik denk anderhalf ons) maagjes.
Maar nu? Kijk, die nekken weet ik... platslaan en geven die hap! Maar die maagjes.... gewoon geven die hap? Eerst invriezen? Vooral niet eerst koken ;-) Kleinsnijden en door zijn normale kvv-hap?
En die hartjes (voor een volgende keer?)
Kijk, het zit nu wel in de vriezer ;-) want ik weet dat het KAN, maar ik weet niet of het eerst ingevroren MOET worden... En dat laatste maagje zit al door zijn kvv-hap (om eraan te wennen...) dus dat komt wel goed....
Maar hoe kan ik dat in het vervolg het beste aanpakken? Of is er geen 'beste manier' maar is 'mijn' manier de goede (ofwel: verschillen de meningen?)
Liefs,
Suzanne