granenvraagje
Geplaatst: ma 21 jul 2003, 19:58
Ik heb een vraagje over de granenmaaltijd.
Ik heb zes soorten vlokken (gerst, boekweit, rogge, spelt, quinoa, haver) en die week ik altijd minstens 6 uur in water / melk / yoghurt.
Ik heb ook speltkorrels en roggekorrels (dus het spul voordat het tot vlokken wordt platgewalst) hoe kan ik dit geven? iets met koken en weken (andersom geloof ik ).
Ik heb ook gierst. hoe kan ik dit geven? Eerst koken? Of ook geweekt?
Zijn er nog andere dingen belangrijk?
Ik heb zes soorten vlokken (gerst, boekweit, rogge, spelt, quinoa, haver) en die week ik altijd minstens 6 uur in water / melk / yoghurt.
Ik heb ook speltkorrels en roggekorrels (dus het spul voordat het tot vlokken wordt platgewalst) hoe kan ik dit geven? iets met koken en weken (andersom geloof ik ).
Ik heb ook gierst. hoe kan ik dit geven? Eerst koken? Of ook geweekt?
Zijn er nog andere dingen belangrijk?