Pagina 1 van 1

Runderlong

Geplaatst: di 01 mar 2016, 11:07
door Debbie123
had gister runderlong uit vriezer gehaald om vandaag te snijden en te drogen. Maaar jeetje was niet doorheen te komen, zo vet en zo'n dikke vlies erom heen. Had vorige keer lamslong dat ging super. Is dat altijd bij runderlong of heb ik gewoon pech?

Re: Runderlong

Geplaatst: di 01 mar 2016, 19:32
door Charlie Angel
Ik denk dat het ook een beetje ervan af hangt waar je het vandaan hebt. hier heb ik vaak genoeg mooie runderlong gehad, niet veel vet eraan.

Re: Runderlong

Geplaatst: di 01 mar 2016, 20:42
door Chouka
Ik heb dat al vaak gedroogd en nooit een dik vlies tegen gekomen. Vet zit er wel tussen de 2 longen, maar nooit rond de longen.Met een stevige keukenschaar is dat goed te snijden.

Re: Runderlong

Geplaatst: wo 02 mar 2016, 17:45
door Angelique
Ik denk ook dat je pech hebt. Meestal zijn de longen wat schoner...dwz, ontdaan van vel e.d.

Re: Runderlong

Geplaatst: zo 06 mar 2016, 17:10
door Mowgli
Debbie123 schreef:had gister runderlong uit vriezer gehaald om vandaag te snijden en te drogen. Maaar jeetje was niet doorheen te komen, zo vet en zo'n dikke vlies erom heen. Had vorige keer lamslong dat ging super. Is dat altijd bij runderlong of heb ik gewoon pech?
Ik snij runderlong altijd als het nog bevroren is, dan is het appeltje-eitje.

Re: Runderlong

Geplaatst: zo 06 mar 2016, 17:22
door Lil
Hier altijd magere gemakkelijk te knippen runderlongen. Ik denk een gevalletje pech.

Re: Runderlong

Geplaatst: ma 07 mar 2016, 18:49
door Monique77
Mowgli schreef:Ik snij runderlong altijd als het nog bevroren is, dan is het appeltje-eitje.
+1 :)

Re: Runderlong

Geplaatst: vr 11 mar 2016, 16:38
door Ingrid (shadow)
nog nooit een dik vlies tegen gekomen
ik snijd het in super dunne plakjes als het bevroren is
daarna de droger in voor snacks