Als jij weet hoe het zit dan ben ik daar erg benieuwd naar
waarom?
Als je achter de NLse manier van slachten staat dan is het toch geen enkel probleem dat mensen willen weten hoe dat dan precies gebeurt, lijkt mij
waarom?
Ik ben niet geintresserd en heb er helemaal geen behoefte aan om te zien of te weten hoe 'n dier word gedood.
Heb ook geen behoefte om te zien hoe de huid word verwijderd en in hoeveel stukken 't word gezaagd en gesneden voordat het in mijn karretje terecht komt.
Wanneer een SLAGER 't werk doet waar hij is voor opgeleid,dan vind ik 't prima.
't beest is tenslotte DOOD....en voelt er niks van of 't nou in 2 stukken word gezaagd of in 25 stukken.
Ik denk trouwens dat "
dat kun je ook beter doen jah
anders kan je niets meer eten of doen" meer in 't algemeen bedoeld is dan uitsluiten voor wanneer je in 'n slachthuis op bezoek zou gaan.
Wanneer je ziet en weet hoe andere producten worden behandeld voordat ze op je bord liggen...
dan zou je die OOK niet meer in je mond willen stoppen...
en als je nog weet wat je eerst allemaal aan je hond hebt gegeven met de blik en brokkenvoer....nahja
dat zegd al genoeg toch? dus laten we 't daar dan maar helemaal niet meer over hebben.