Pagina 1 van 1

kalkoenrugstuk degomeat

Geplaatst: wo 26 feb 2014, 11:00
door TMG1961
Heeft iemand al eens de kalkoenrugstukken van degomeat gehad? Zijn die hard of valt dit mee?

Dit zijn de rugstukken die ik bedoel: http://www.naturis.nu/index.php?main_pa ... cts_id=316

Re: kalkoenrugstuk degomeat

Geplaatst: wo 26 feb 2014, 12:31
door Jura&Mahru
Ik lees even mee, ben ik ook wel benieuwd naar namelijk.

Re: kalkoenrugstuk degomeat

Geplaatst: wo 26 feb 2014, 12:44
door malimaniac
Ik ben ook benieuwd

Re: kalkoenrugstuk degomeat

Geplaatst: wo 26 feb 2014, 13:51
door Jura&Mahru
Heb het even aan een vriendin gevraagd, die had ze bij de vorige bestelling:

vrij veel vet en poreus borstbeen, dus niet hard, maar wel vlezig ook

Re: kalkoenrugstuk degomeat

Geplaatst: wo 26 feb 2014, 14:28
door TMG1961
beginnertje schreef: Heb het even aan een vriendin gevraagd, die had ze bij de vorige bestelling:

vrij veel vet en poreus borstbeen, dus niet hard, maar wel vlezig ook
Dat vet zal dan denkelijk van de huid zijn, net als bij eendenrugstuk. Dus niet te hard met voldoende vlees er nog aan. Denk dat ik dan maar eens een paar kg meebestel

Re: kalkoenrugstuk degomeat

Geplaatst: wo 26 feb 2014, 15:04
door lianneke
Ik heb ze wel eens gehad, mijn Leonberger en Duits Herder kauwden ze makkelijk weg. Waren wel vrij vet.

Re: kalkoenrugstuk degomeat

Geplaatst: za 01 mar 2014, 03:37
door Kim89
Heb ze ook een keer besteld. Ik vond ze erg goed bevleesd, maar wel vrij hard.

Re: kalkoenrugstuk degomeat

Geplaatst: zo 02 mar 2014, 19:16
door Roosj
In mijn topic werd het vergeleken met haas karkas, dus erg hard bot. Het zou harder zijn als geit/lam ribben.