[quote="Senta"]
Anne ik heb dr jaren gewerkt, en ken de mensen die daar werken al meer dan 20 jaar....Dat zit echt wel goed. Ik heb in al die jaren wel heel veel veranderd zien worden, de ziektes die uitgebroken zijn, veel strenger toezicht op de categorieen vlees, (Vroeger kon je nog wel eens wat meenemen, nu echt niet meer) de hygienische voorschriften (Je komt dat erf echt niet meer zomaar op)
Dus ben een beetje kind aan huis.....geen denken aan dat ik het halve land moet doorrijden voor ongekoeld vlees wat werkelijk waar uit de hele wereld kan komen......Krokodillenvlees....Ik bedoel maar....Geen haar op mijn hoofd dat dat hier op die manier binnen komt. Ik kan ook niet begrijpen dat mensen hier in zee mee kunnen gaan
[/quote]
Ik ben het deels met je eens, krokovlees en andere exoten hoef ik ook niet en vlees wat over 5 hoofden/lijntjes gaat ook niet. Maar net als Door zie ik geen kwaad in een doos van VSE...of ik 'm nou zelf haal of iemand anders doet het en ik pik 'm naderhand over. Zo ook andere spullen die in dozen van groothandels zitten, gelabeld en gekeurd enz. Daar geef ik toch echt de voorkeur aan boven zelf omgepakte zelf gelabelde pakketjes van "barfleveranciers" (weet niet meer wie die wat stickertjes vergeten was te verwijderen van haas of hert wat 5 jaar oud was) Ongekoeld vind ik geen probleem, het grootste deel van het jaar is het hier niet zo vreselijk warm en het meeste wordt diep ingevroren aangeleverd. En waar ik aan mee doe gaat meestal niet het hele land door, dat scheelt ook natuurlijk. Als ik zelf bij VSE haal, dan altijd bevroren en ben ik met 1,5 uur weer thuis en dan is alles nog steeds bevroren.