Ik krijg één dezer dagen 2 kippen geleverd. Ik heb helaas geen materiaal om de kippen in stukken de snijden.
Hoe kan ik dit het beste aan pakken? Hoe verwerk ik dit in mijn menu? De kippen wegen zo'n 3 a 4 kg.
Moeten de kippen ook eerst een tijd in de vriezer ivm eventuele bacteriën ofzo?
Dit is normaal het menu:
Menu Ace 23*2,5%=575 gram per dag
50% Botvlees 2013
20% Orgaanvlees 805
20% Spiervlees 805
10% Groentes 403
Menu Lady 24kg*2%=480 gram per dag
50% Botvlees 1680
20% Orgaanvlees 672
20% Spiervlees 672
10% Groentes 336
#1
Maandag
Ochtend
Botvlees 290
Avond
Spiervlees 200
Groentes 100
Dinsdag
Ochtend
Botvlees 145
Orgaanvlees 135
Avond
Botvlees 145
Orgaanvlees 135
Woensdag
Ochtend
Botvlees 290
Avond
Spiervlees 200
Groentes 100
Donderdag
Ochtend
Botvlees 290
Avond
Pens 270
Vrijdag
Ochtend
Botvlees 290
Avond
Spiervlees 200
Groentes 100
Zaterdag
Ochtend
Botvlees 145
Orgaanvlees 135
Avond
Botvlees 145
Orgaanvlees 135
Zondag
Ochtend
Botvlees 290
Avond
Spiervlees 200
Groentes 100
#2
Maandag
Botvlees 240
Spiervlees 168
Groentes 84
Dinsdag
Botvlees 240
Orgaanvlees 224
Woensdag
Botvlees 240
Spiervlees 168
Groentes 84
Donderdag
Botvlees 240
Pens 224
Vrijdag
Botvlees 240
Spiervlees 168
Groentes 84
Zaterdag
Botvlees 240
Orgaanvlees 224
Zondag
Botvlees 240
Spiervlees 168
Groentes 84