Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Alba
#2332364
202Spots schreef: Er zijn verschillende soorten vet..niet alleen hard en zacht dierlijk vet, maar ook plantaardig vet..
Wanneer je voor jezelf vlees gaat braden dan is 'n randje (hard) vet of de draadjes (zacht) vet wat in/door 't vlees zelf zit, juist nodig om 't lekker te maken
En het zachte vet wat IN 't vlees zit is prima om rauw aan de hond te geven,en ja geiten vlees en eenden vlees is vetter vlees dan kip of konijn..
maar ik heb 't over 't harde vet wat aan de buitenkant zit en dat soort vet haal ik er dus af..ook wanneer er TE veel aan de hart zit.
Het is meestal 'n beetje korrelachtig zoals op de middelste foto.

Hier 'n voorbeeld wat ik met hard vet bedoel..en wat lekker is om s'winters aan de vogels te voeren, of er worden kaarsen van gemaakt... :-\
Ok, dan snappen we elkaar. Dat harde vet voeren wij idd met mate.

Barfplaats wordt gesponsord door